
SPONSORERET indhold
Citron mazarin cupcakes
Er du (også) vild med mazarinkager?
8-10 stk.
Ingredienser
Mazarinmasse med citronskal:
2 tsk. fintreven usprøjtet citronskal
125 g blødt smør
175 g sukker
150 g ren, rå marcipan
4 spsk. mælk
2 æg
75 g hvedemel
Citronsmørcreme:
150 g blødt smør
5 spsk. citronsaft
400 g flormelis
lidt rød levnedsmiddelfarve
Desuden:
reven, usprøjtet citronskal
- Rør citronskal, smør og sukker sammen. Riv marcipanen, og rør den ud i mælken. Kom marcipanblandingen i smørmassen, og rør det godt sammen. Massen skal være ensartet. Kom æggene i et ad gangen. Rør hvedemel i.
- Kom massen i muffinsforme. Bag kagerne ved 175 gr. i ca. 25 min.
- Pisk alle ingredienserne til smørcremen sammen til en luftig masse. Farv det lyserødt med levnedsmiddelfarve. Kom i en sprøjtepose med stjernetylle. Pynt kagerne med cremen.