Crepes med skinke & champignon
SPONSORERET indhold

Crepes med skinke & champignon

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækre madpandekager med skinke- og champignonfyld.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
12. maj. 2014 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Dej til pandekager/crepes:
1 æg
1 dl mælk
50 g hvedemel
1⁄4 tsk salt (+ evt. 1⁄2 tsk sukker)
15 g smeltet smør
Fyld:
250 g champignoner
15 smør
1 1⁄2 dl Karolines mælkesauce 4%
150 g kogt skinke i strimler eller tern
evt. 125 g grønne ærter
2 forårsløg
dijonsennep
salt og peber

  1. Blend æg, mælk, mel og salt (til søde pandekager tilsættes også sukker) sammen til en glat dej og lad den hvile i køleskabet mindst 30 min. Tilsæt smeltet smør og bag dejen på en varm pande til ca. 4 pandekager. Beregn ca. 1⁄2 dl dej pr. pandekage.
  2. Rens svampene og skær dem i kvarte. Rist dem på en pande med smør og tilsæt sovsen. Giv det et opkog og tilsæt skinke, ærter og fintsnittede forårsløg.
  3. Smag til med sennep, salt og peber og server i varme crepes.