Ingredienser
Dej til pandekager/crepes:
1 æg
1 dl mælk
50 g hvedemel
1⁄4 tsk salt (+ evt. 1⁄2 tsk sukker)
15 g smeltet smør
Fyld:
250 g champignoner
15 smør
1 1⁄2 dl Karolines mælkesauce 4%
150 g kogt skinke i strimler eller tern
evt. 125 g grønne ærter
2 forårsløg
dijonsennep
salt og peber
- Blend æg, mælk, mel og salt (til søde pandekager tilsættes også sukker) sammen til en glat dej og lad den hvile i køleskabet mindst 30 min. Tilsæt smeltet smør og bag dejen på en varm pande til ca. 4 pandekager. Beregn ca. 1⁄2 dl dej pr. pandekage.
- Rens svampene og skær dem i kvarte. Rist dem på en pande med smør og tilsæt sovsen. Giv det et opkog og tilsæt skinke, ærter og fintsnittede forårsløg.
- Smag til med sennep, salt og peber og server i varme crepes.