
SPONSORERET indhold
Fine cupcakes med græskar
Disse fine cupcakes med græskar smager himmelsk og er perfekte at servere for dine gæster på en smuk efterårsdag.
12 stk. |
Total: 50 min |
Arbejdstid: 20 min
Ingredienser
Muffins:
3 æg
300 g sukker
1 vaniljestang
1 tsk. kanel
2 tsk. ingefær
1 tsk. salt
350 g hvedemel
1 tsk. natron
3 tsk. bagepulver
1 citron
350 g revet græskar
75 g hakkede hasselnøddeflager
125 g rosiner
2 dl vindruekerneolie
muffinforme
Icing:
60 g blødt smør
250 g flormelis
1 spsk. appelsinsaft
1 past. æggehvide
1 knivspids salt
Pynt:
nødder og farvet sukker
Sådan gør du:
- Muffins: Pisk æg og sukker lyst og cremet. Skrab kornene ud af vaniljestangen.
- Tilsæt vaniljekorn, kanel, ingefær og salt i æggesnapsen. Rør mel, natron og bagepulver i dejen.
- Riv skallen af citronen. Riv græskarret fint.
- Rør citronskal og revet courgette i dejen sammen med hasselflager, rosiner og vindruekerneolie.
- Hæld dejen i muffinforme, og bag kagerne i 25-30 min. Test med et spyd, om de har fået nok. Er spyddet tørt, er kagerne færdige. Afkøl dem på en bagerist.
- Icing: Rør smør, flormelis og appelsinsaft sammen. Pisk hviden stiv med en knivspids salt.
- Vend den stift piskede æggehvide sammen med smørcremen.
- Pynt kagerne med glasur, nødder og sukker.