Cupcakes med græskar
SPONSORERET indhold

Fine cupcakes med græskar

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse fine cupcakes med græskar smager himmelsk og er perfekte at servere for dine gæster på en smuk efterårsdag.

Foto: Hendes Verden
27. okt. 2021 | Opskrift | Hendes Verden
12 stk. | Total: 50 min | Arbejdstid: 20 min

Ingredienser

Muffins: 
3 æg
300 g sukker
1 vaniljestang
1 tsk. kanel
2 tsk. ingefær
1 tsk. salt
350 g hvedemel
1 tsk. natron
3 tsk. bagepulver
1 citron
350 g revet græskar
75 g hakkede hasselnøddeflager
125 g rosiner
2 dl vindruekerneolie
muffinforme

Icing:

60 g blødt smør
250 g flormelis
1 spsk. appelsinsaft
1 past. æggehvide
1 knivspids salt

Pynt:

nødder og farvet sukker

Sådan gør du:

  1. Muffins: Pisk æg og sukker lyst og cremet. Skrab kornene ud af vaniljestangen.
  2. Tilsæt vaniljekorn, kanel, ingefær og salt i æggesnapsen. Rør mel, natron og bagepulver i dejen.
  3. Riv skallen af citronen. Riv græskarret fint.
  4. Rør citronskal og revet courgette i dejen sammen med hasselflager, rosiner og vindruekerneolie.
  5. Hæld dejen i muffinforme, og bag kagerne i 25-30 min. Test med et spyd, om de har fået nok. Er spyddet tørt, er kagerne færdige. Afkøl dem på en bagerist.
  6. Icing: Rør smør, flormelis og appelsinsaft sammen. Pisk hviden stiv med en knivspids salt.
  7. Vend den stift piskede æggehvide sammen med smørcremen.
  8. Pynt kagerne med glasur, nødder og sukker.

Anbefalet til dig