Fisk med tomat og krydderurter
SPONSORERET indhold

Fisk med tomat og krydderurter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her følger en dejlig italiensk-inspireret opskrift a la fisk med tomat og krydderurter.

20. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Stegetid: 10 min.
300 g fast fisk uden ben, f.eks. laks eller tun
1 lille løg
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
8 cocktailtomater
frisk oregano
frisk basilikum
salt og peber
Tilbehør:
brød, kartofler eller pasta

  1. Skær fisken ud i mindre stykker og krydr med salt og peber.
  2. Pil løg og hvidløg, snit dem fint og sauter dem bløde på en pande med olivenolie.
  3. Tilsæt halve cocktailtomater, fisk i store tern og krydderurteblade.
  4. Krydr med salt og friskkværnet peber og lad retten stege under omrøring ca. 5 min.
  5. Server med brød, kartofler eller friskkogt pasta.