-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Fisk med tomat og krydderurter
Her følger en dejlig italiensk-inspireret opskrift a la fisk med tomat og krydderurter.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Stegetid: 10 min.
- 300 g fast fisk uden ben, f.eks. laks eller tun
- 1 lille løg
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- 8 cocktailtomater
- frisk oregano
- frisk basilikum
- salt og peber
- Tilbehør:
- brød, kartofler eller pasta
- Skær fisken ud i mindre stykker og krydr med salt og peber.
- Pil løg og hvidløg, snit dem fint og sauter dem bløde på en pande med olivenolie.
- Tilsæt halve cocktailtomater, fisk i store tern og krydderurteblade.
- Krydr med salt og friskkværnet peber og lad retten stege under omrøring ca. 5 min.
- Server med brød, kartofler eller friskkogt pasta.