Få opskriften på den lækreste, letteste jordbærsorbet
Foto: Line Thit Klein | Få opskriften på den lækreste, letteste jordbærsorbet
ALT for damerne

Jordbærsorbet

Jordbærsorbet

En frisk og læskende sorbet med den smukkeste farve.

Af Cecilie Svensson 28.jul.2014 Mad

Jordbærsorbet

 

500 g søde og smagfulde jordbær, helst danske
½ liter æblemost
2 spsk flydende honning
2 spsk fintrevet ingefær

Sådan laver du jordbærsorbet

Hæld æblemosten i en kasserolle, og lad den koge ind til en tredjedel. Lad den køle ned, til den er helt kold i køleskabet.

Blend jordbær, afkølet æblejuice, honning og ingefær til en lind masse, og kør den på ismaskine, til konsistensen er som blød sorbet. Opbevar på frys.

Alternativt fryses den efter samme opskrift som chokoladesorbeten.

PRØV OGSÅ: Kokos-banan-parfait

Læs alt om Hjemmelavet is
Henter...