SPONSORERET indhold
Fyld-selv-cookies
Prøv disse cookies med chokolade du kan pynte med sommerens lækre bær.
ca. 30 stk.
Ingredienser
225 g blødt smør
50 g sirup
300 g sukker
2 æg
400 g hvedemel
40 g kakaopulver
1 tsk. natron
2 tsk. vaniljeekstrakt eller vaniljesukker
¼ tsk. salt
200 g god mørk chokolade
Tilbehør: små skåle med jordbær, flødeskum eller vaniljeis og kagedrys
Sådan gør du
- Rør smør, sirup og sukker sammen. Rør æggene i. Rør hvedemel blandet med kakaopulver, natron, vaniljeekstrakt og salt i.
- Hak chokoladen groft. Vend chokolade i dejen.
- Sæt dejen på bagepapir i toppe ca. 1½ spsk. dej pr. kage. Tryk toppene lidt flade. Der skal være god afstand mellem kagerne.
- Bag kagerne ved 175 gr. i ca. 15 min. på midterste ovnribbe.
- Server kagerne med jordbær, flødeskum eller is og kagedrys, så kan alle pynte deres kager, som de har lyst til.