Grillede fiskespyd
SPONSORERET indhold

Grillede fiskespyd med pancetta, squash og pestobrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Genial gæstemad til mange, da spydene let kan laves i forvejen og opbevares på køl.

Af: Cecilie Sofie Svensson Foto: Line Thit Klein
28. jun. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

16 bambusspyd eller træspyd til grill
500 g kulmule – eller anden hvid fisk, bed om et tykt stykke filet
friskkværnet peber
16 skiver pancetta eller bacon
1 surdejsbrød – eller andet hvidt brød af god kvalitet
1 glas basilikumpesto, ca. 250 g
½ dl god olivenolie
flagesalt og peber

tilbehør:
2 squash
lidt olivenolie
flagesalt og peber

Sådan gør du

Læg bambusspyddene i blød i lunkent vand i ca. tyve minutter. Skær kulmulen ud i 16 firkanter af nogenlunde ens størrelse, og vikl et stykke bacon omkring hver fisk.

Skær skorpen af brødet, og skær brødet ud i store tern på nogenlunde samme størrelse som fisken. Bland olien med pestoen, og vend brødternene heri, så alle sider er dækkede. Sæt skiftevis et stykke brød og et stykke fisk på spyddene, så der er to af hver på hvert spyd.

Grill fiskespyddene på grillen i ca. 2 minutter på hver side, eller indtil brød og bacon er sprødt.

Skær squashene i tynde skiver, pensl med olie og drys med lidt salt og peber. Grill squashene et par minutter, og servér sammen med fiskespyd.

PRØV OGSÅ: Flanksteak med tomatsalat

Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter og Hjemmet.dk.