SPONSORERET indhold
Grillet bøf på salat
Grill en lækker bøf og smid den oven på salaten - her har vi lavet en lækker asiatisk salat med glasnudler, spidskål, broccoli & strimler af grillet entrecote på toppen.
4 personer |
Total: 20 min
Ingredienser
150 g glasnudler
250 g broccolibuketter
2 forårsløg
1 lille spidskål
2-3 grillede oksebøffer
Dressing:
2 spsk. mild sesamolie eller f.eks. nøddeolie
2-3 spsk. limesaft
1 spsk. skrællet, fintrevet ingefærrod
1-2 tsk. sojasauce
½ tsk. salt
Desuden:
limebåde
evt. 50 g peanuts
Sådan laver du grillet bøf på salat
- Kog glasnudlerne efter anvisningen på emballagen. Kom dem i en sigte, og overbrus dem med koldt vand. Afdryp.
- Del broccolien i små buketter, og damp dem 2 min. i letsaltet vand. Afkøl dem. Snit løgene. Snit spidskålen fint.
- Bland broccoli, forårsløg og spidskål. Pisk dressingen sammen, og kom den i salaten.
- Steg bøfferne: Pensl kødet med olie. Krydr kødet med salt og peber. Læg det på grillen, vend dem nogle gange undervejs. De skal grilles ca. 6 min. i alt.
- Skær kødet i tynde skiver. Fordel kødet over salaten.
- Drys evt. med peanuts, og pynt med limebåde.