Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Grillet brød med gedeost og ribs
Foto: Line Thit Klein Grillet brød med gedeost og ribs

Grillet brød med gedeost og ribs

Grillet brød med gedeost og ribs

Søde, lækre ribs danner perfekt harmoni med sprødt grillet brød med gedeost og salat.

4
Print

85 g sukker
½ tsk ingefær, revet
200 g ribs
8 små skiver brød (gerne med sej krumme)
200 g gedeost, f.eks. Sainte-Maure
1 håndfuld ærtespirer eller salat

Sådan gør du:

Kom sukker, ingefær og ribs i en gryde, og lad det simre til sukkeret er smeltet. Tag det af varmen, og afkøl. (Hvis du synes, kan ribsene undgå tilberedning og blot laves som rysteribs med frisk ingefær – lad dem stå og trække nogle timer med sukker før servering).

Skær gedeosten i 8 skiver, og kom det på brødet, dryp lidt olivenolie på, og krydr med salt og peber. Kom brødene på en rist, og grill dem i ovnen til brødet er sprødt og osten let gylden på toppen.

Servér grillet brød med gedeost, og kom lidt syltede ribs og lidt ærtespirer eller salat ved.

PRØV OGSÅ: Kammuslinger med tomatkompot, kapers og salvie

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Ribs og Bær