Gulerodsboller med græskarkerner
SPONSORERET indhold

Gulerodsboller med græskarkerner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Gulerodsbollerne med græskarkerner er supernemme at lave, og så er de også gode i madpakken.

Af: Marie Nielsen / Vibeke Lehn Foto: Marie Nielsen
11. mar. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
20 stk.

Ingredienser

Gulerodsboller med græskarkerner
12 g gær eller 6 g tørgær
50 g gær
1 liter kærnemælk
4 groftrevne gulerødder, ca. ½ liter
3 tsk. groft salt
150 g græskarkerner
150 g hørfrø
1,1 kg grahams- og hvedemel

  1. Lun kærnemælken, og rør gæren ud. Tilsæt de øvrige ingredienser – men hold lidt af melet tilbage. Brug evt. en håndmikser. Sørg for, at dejen ikke bliver for fast. Lad dejen hæve lunt tildækket ca. en time.
  2. Sæt store spiseskefulde af dejen på plader med bagepapir, og lad bollerne efterhæve en time. Bag bollerne gyldne og sprøde ved 200 gr. i 20-25 min.