
SPONSORERET indhold
Gulerodsboller med græskarkerner
Gulerodsbollerne med græskarkerner er supernemme at lave, og så er de også gode i madpakken.
20 stk.
Ingredienser
Gulerodsboller med græskarkerner
12 g gær eller 6 g tørgær
50 g gær
1 liter kærnemælk
4 groftrevne gulerødder, ca. ½ liter
3 tsk. groft salt
150 g græskarkerner
150 g hørfrø
1,1 kg grahams- og hvedemel
- Lun kærnemælken, og rør gæren ud. Tilsæt de øvrige ingredienser – men hold lidt af melet tilbage. Brug evt. en håndmikser. Sørg for, at dejen ikke bliver for fast. Lad dejen hæve lunt tildækket ca. en time.
- Sæt store spiseskefulde af dejen på plader med bagepapir, og lad bollerne efterhæve en time. Bag bollerne gyldne og sprøde ved 200 gr. i 20-25 min.