-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Gulerodsboller med græskarkerner
Gulerodsbollerne med græskarkerner er supernemme at lave, og så er de også gode i madpakken.
20 stk.
Ingredienser
- Gulerodsboller med græskarkerner
- 12 g gær eller 6 g tørgær
- 50 g gær
- 1 liter kærnemælk
- 4 groftrevne gulerødder, ca. ½ liter
- 3 tsk. groft salt
- 150 g græskarkerner
- 150 g hørfrø
- 1,1 kg grahams- og hvedemel
- Lun kærnemælken, og rørgæren ud. Tilsæt de øvrige ingredienser– men hold lidt af melettilbage. Brug evt. en håndmikser.Sørg for, at dejen ikke bliver forfast. Lad dejen hæve lunt tildækketca. en time.
- Sæt store spiseskefulde af dejenpå plader med bagepapir, og ladbollerne efterhæve en time. Bagbollerne gyldne og sprøde ved 200gr. i 20-25 min.