
SPONSORERET indhold
Hindbær-drømme
Hindbær, fløde, nødder og chokolade passer sammen, så englene synger.
Ingredienser
Til ca. 12 små muffinforme
6 pasteuriserede æggeblommer
150 g sukker
kornene af 1 vaniljestang
5 dl piskefløde
300 g hindbær
100 g let ristede hakkede hasselnødder
100 g mørk chokolade
lidt hindbær og hakket chokolade til pynt.
Sådan gør du:
Pisk æggeblommer, sukker og vanilje med en elpisker, indtil det bliver hvidt og luftigt. Pisk fløden til flødeskum og vend det i æggemassen sammen med hindbær, hasselnødder og hakket chokolade.
Fyld isen i portionsforme og sæt dem i fryseren ca. 5 timer.
Tag hindbær-isen ud af formene og pynt med lidt hindbær og hakket chokolade på toppen.
PRØV OGSÅ: Lime-sorbet
SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Lækker koldskål med hjemmebagt tilbehør