Wraps
SPONSORERET indhold

Hjemmebagte krydderurtewraps

De hjemmebagte wraps mætter godt, fordi de indeholder havregryn.

Foto: Columbus Leth
16. feb. 2016 | Opskrift | BoligLiv


Hjemmebagte krydderurtewraps

Ca. 8 stk.

Tid: ca. 30 min. plus hviletid 

60 g havregryn
7½ dl mælk
180 g hvedemel
2 tsk. salt
1 håndfuld krydderurter f.eks. purløg, basilikum og persille
6 æg
smør eller olie til stegning

1. Kom havregryn i en skål, og hæld halvdelen af mælken over. Lad havregrynene stå ca. 30 min.

2. Kom hvedemel i en skål sammen med salt og hakkede krydderurter. Tilsæt æggene et ad gangen. Tilsæt udblødte havregryn og resten af mælken, og rør dejen lind. Lad dejen hvile ca. 30 min.

3. Smelt smør eller olie på en pande, og bag 8 wraps af dejen.
__________

FYLD #1: Rødbedehummus og grillet grønt

4 krydderurtewraps

Rødbedehummus:
1 dåse kikærter
1 spsk. spidskommen
100 g rødbeder
1 lille håndfuld persille
1 fed hvidløg
1 spsk. tahin
saft af 1 citron
salt og peber
2 spsk. ekstra jomfruolivenolie

Grillet grønt:
2 peberfrugter
1 aubergine
1 courgette
1 rødløg
2 spsk. olivenolie

2 hjertesalat

1. S kyl og afdryp kikærterne. Rist spidskommen på en tør pande, og stød i en morter. Skræl rødbederne, og riv dem på den grove side af et rivejern.

2. Kom kikærter, rødbede, hakket persille, spidskommen, presset hvidløg og tahin i en blender, og kør til en tyk hummus. Smag til med citronsaft, salt og peber, og vend med olivenolie.

3. Skær peberfrugterne i både. Skær aubergine og courgette i skiver på langs. Skær løget i både. Vend forsigtigt grønsagerne med olien.

4. Grill grønsagerne, til de er møre og får farve. Skyl salaten, og slyng den tør. Fyld wraps med salat, hummus og grillede grønsager.

► SE OGSÅ: Pandestegte fladbrød
► SE OGSÅ: Pølseret med chorizo og rødder
► SE OGSÅ: Fladbrød a la salade nicoise