One pot cooking med svinekød
SPONSORERET indhold

Hot one-pot med svinekød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn gryderet med masser af krydderi - nem aftensmad, som du kan lave i en og samme gryde.

Af: Marie Melchior Foto: Betina Hastoft
11. sep. 2017 | Opskrift | Hendes Verden
Hot one-pot med svinekød til 4 personer | Total: 50 min

Ingredienser

1 kg skinkekød i tern
2 skalotteløg
3 kviste rosmarin
1 spsk. smør
3 spsk. olivenolie
300 g kartofler
4 stilktomater
300 g blomkål (½ blomkålshoved)
200 g knoldselleri
6 dl grøntsagsbouillon (Herbamare urtepaste er god)
salt og peber
1 bundt purløg
rød syre

Sådan laver du hot one-pot med svinekød

  1. Skær kød i tern på ca. 5 x 5 cm.
  2. Pil og skær skalotteløg i tern. Skyl og hak rosmarin.
  3. Smelt smør og olie i en gryde. Svits løg og kød, til det får farve med rosmarin.
  4. Skrub kartoflerne, og skær dem i både. Skyl tomaterne, og skær dem i både. Skyl blomkålen, og del den i buketter. Skræl sellerien, og skær i store tern.
  5. Kom de ordnede grøntsager ned i gryden. Hæld bouillon i gryden. Læg låg på gryden, og lad det hele simrekoge i 45 min.
  6. Smag til med salt og peber. Anret retten i dybe skåle, og pynt med hakket purløg og rød syre.