Hvid chokolade-nougat
SPONSORERET indhold

Hvid chokolade-nougat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hvis du elsker smagen af nougat, men holder dig fra sukker f.eks. pga. kur, er her et alternativ.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
27. sep. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

30 skiver
200 g cashewnød
120 g sukkerfri hvid chokolade, f.eks. Cavalier Stevia
3 tsk flydende sødemiddel
4 spsk piskefløde
50 g mandelflager eller fint hakket pistacienødder

Sådan gør du:


1/ Rist cashewnødderne på en tør pande i 2-4 min. og blend dem i en foodprocesser i 3-5 min. ved højeste hastighed. Efter noget tid samler de blendede nødder sig til en blød klump.

2/ Smelt chokolade og fløde langsomt over et vandbad. Bland smeltet chokolade, sødemiddel og nøddemasse sammen. Brug en ske til at røre det sammen med.

3/ Fordel massen på et stykke bagepapir og rul den til en tyk pølse.

Rist mandelflagerne på en tør pande ganske kort. Rul pølsen i ristede mandelflager. Stil den i køleskabet et par timer.

4/ Skær skiver af rullen inden servering. Nydes kold.

70 kcal pr. skive

PRØV OGSÅ: Hvid Gateau Marcel

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter