Hvidt brød (sundt)
SPONSORERET indhold

Hvidt brød (sundt)

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Intet smager så godt som hvidt brød - nyd det uden dit blodsukker går amok.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
11. apr. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

16 stk
50 g hvidhvedemel (ny type hvedemel, der er malet af hele kornet)
200 g kokosmel
3 tsk Skallin
2 tsk kardemomme
½ tsk flydende sød
100 g oliemargarine
1,5 dl fløde
8 æg

Sådan gør du:

Blend cashewnødder fint til mel. Brug fx en foodprocessor.

Tilsæt kokosmel og blend det med. Tilsæt Skallin, kardemomme, oliemargarine, fløde og æg og bland det til en lind masse.

Fordel dejen i 15 silikonemuffinsforme. Bages ved 150 grader varmluftovn i ca. 20 minutter.

170 kcal pr stk


PRØV OGSÅ: Pekanbrød

FÅ MERE inspiration til lækker slankemad på ALTfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank