Italiensk omelet med parmaskinke
SPONSORERET indhold

Italiensk omelet med parmaskinke

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Fyldig og mættende omelet med squash og skinke.

Af: Karen Hare, Bente Nissen Lundsgaard og Sandra Leigh Draznin Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard
21. apr. 2014 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: ca. 30 min.
1½ squash (à 250 g)
4 forårsløg
1 spsk. olivenolie
6 æg
1 dl parmesanost
2 spsk. persille
1½ dl mælk
salt og peber
1 spsk. olivenolie (til stegning)
Pynt: 25 g parmesanost
Tilbehør: parmaskinke, grovflute og tomatsalat

  1. Skær squash og løg i tynde skiver, og svits dem i olie på en pande, til de er bløde, men ikke har taget farve.
  2. Pisk æg, friskrevet parmesanost, hakket persille, mælk, salt og peber sammen. Vend de stegte grønsager i.
  3. Varm olie op på en pande med slip let-belægning. Kom æggemassen på. Steg frittataen, til den er fast, ved svag varme i ca. 20 min.
  4. Lad frittataen glide over på et stort fladt grydelåg. Læg panden over, og vend frittataen tilbage på panden med den ustegte side nedad. Steg frittataen i ca. 10 min. på denne side.
  5. Skær frittataen i mindre stykker. Pynt med friskrevet parmesan, og servér med parmaskinke, flute og tomatsalat.

Anbefalet til dig