Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Jordskokkesuppe med ingefær
Foto: Line Falck Nem jordskokkesuppe med ingefær

Nem og lækker jordskokkesuppe

Jordskokkesuppe med ingefær

Damp evt. lidt hvid fisk og tilsæt den ved serveringen, så har du en lækker fiskesuppe.

30 minutter
Print
4 personer

400 g eller 8 mellemstore jordskokker
1 spsk. olivenolie
1-2 tsk. madraskarry
1 porre
1 stort æble
1 fed hvidløg
1 cm ingefær
1-2 spsk. lime eller citron
¾ l grøntsagsbouillon
1 dåse koksmælk
Salt og peber
Evt. jordskokchips som pynt

Sådan laver du nem jordskokkesuppe

Rens jordskokkerne, skær dem i tern, og rist dem i olie. Hak og tilsæt porre, æble, hvidløg og ingefær. Tilsæt karry, og rist videre 3-4 minutter. Tilsæt bouillon, og lad suppen småkoge ca. 20 minutter, til jordskokkerne er helt møre. Hæld kokosmælk i suppen, og kog godt igennem. Blend, og smag til med salt og peber.

Fakta

Opskriften er fra bogen "Mad til glade tarme - bedre bakteriebalance på 4 dage" af Søren Lange & Mette Bender, Lindhardt & Ringhof 

Se, hvad vi ellers skriver om: Suppe, Dansk mad, Jordskokkesuppe, Ingefær, Frokost og Hovedret