
SPONSORERET indhold
Nem jordskokkesuppe med ingefær
Damp evt. lidt hvid fisk og tilsæt den ved serveringen, så har du en lækker fiskesuppe.
4 personer |
Total: 30 min
Ingredienser
400 g eller 8 mellemstore jordskokker
1 spsk. olivenolie
1-2 tsk. madraskarry
1 porre
1 stort æble
1 fed hvidløg
1 cm ingefær
1-2 spsk. lime eller citron
¾ l grøntsagsbouillon
1 dåse koksmælk
Salt og peber
Evt. jordskokchips som pynt
Sådan laver du nem jordskokkesuppe
- Rens jordskokkerne, skær dem i tern, og rist dem i olie.
- Hak og tilsæt porre, æble, hvidløg og ingefær.
- Tilsæt karry, og rist videre 3-4 minutter.
- Tilsæt bouillon, og lad suppen småkoge ca. 20 minutter, til jordskokkerne er helt møre.
- Hæld kokosmælk i suppen, og kog godt igennem. Blend, og smag til med salt og peber.
Fakta
Opskriften er fra bogen "Mad til glade tarme - bedre bakteriebalance på 4 dage" af Søren Lange & Mette Bender, Lindhardt & Ringhof