Julebrød med blød nougat
SPONSORERET indhold

Julebrød med blød nougat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Hanne Bloch Foto: Thomas Hergaard
14. okt. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
30 min.
(15-20 skiver)
250 g marcipan
100 g blød nogat
25 g hakkede mandler og pistaciekerner
150 g chokolade
Pynt: mandler, kandiserede roser, guldstøv

  1. Rul marcipanen ud mellem 2 stykker køkkenrulle til en firkantet plade på 15 x 15 cm og ca. 1/2 cm tyk.
  2. Kom den bløde nougat på, nemmest ved at høvle lange flager med en ostehøvl.
  3. Drys mandler og pistacier på og rul sammen herom.
  4. Smelt chokoladen og pensel den på rullen.
  5. Pynt, før chokoladen er helt stiv.