Tomatsuppe
SPONSORERET indhold

Kalorielet tomatsuppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vægtkonsulenterne Foto: Vægtkonsulenterne
17. okt. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(1 person)

Ingredienser

Kalorielet tomatsuppe

 

1 dåse hakkede tomater, gerne økologiske
½ bouillonterning
50 g peberfrugt
25 g løg
1 tsk. oregano
salt, peber
25 g yoghurt, drænet

  1. Hæld de hakkede tomater i en lille gryde sammen med den halve bouillonterning, og bring det i kog.
  2. Hak peberfrugt og løg, og lad det koge med.
  3. Tilsæt krydderierne og kog suppen i 5-10 min., til grønsagerne er møre.
  4. Blend den færdige suppe, til den er cremet og har en ensartet konsistens.
  5. Hæld suppen i en suppekop, rør yoghurt i, og server straks.