Kanapé med ingefærkylling og wasabimayo
SPONSORERET indhold

Kanapé med ingefærkylling og wasabimayo

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En lækker, lille snack at starte nytårsmiddagen med.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
24. dec. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
6

Ingredienser

1 tsk revet ingefær
1 finthakket hvidløg
1 tsk soja
1 kyllingebryst
olivenolie til stegning
¼ agurk
3 tsk mayonnaise
1-1½ tsk wasabi-pasta
3 skiver brød gerne med sej krumme
2-3 kviste friske koriander
nigellafrø og lidt tørret knust chili.

Sådan gør du:

Rør ingefær sammen med hvidløg og soja.

Brun kyllingekødet på begge sider på en pande med lidt olivenolie. Kom kødet i et lille ovnfast fad, og hæld ingefærblandingen over. Steg kyllingekødet ved 200 grader 12-14 minutter i ovnen, til det er gennemstegt.

Skær agurk i små stykker, og rør mayonnaisen sammen med wasabi. Skær brødet i 12 små stykker, og rist det på en pande med lidt olivenolie eller i ovnen, til det bliver sprødt. Skær kyllingekødet i små bidder.

Kom kylling, agurk, lidt wasabimayo og koriander på brødstykkerne, og drys med nigellafrø og lidt tørret knust chili. Sæt evt. en tandstik i hver kanapé. Anret kanapéerne på et fad, og servér.

PRØV OGSÅ: Nytårsbobler med granatæble og lime