Kanapé med ingefærkylling og wasabimayo
Foto: Line Thit Klein Kanapé med ingefærkylling og wasabimayo

Kanapé med ingefærkylling og wasabimayo

Kanapé med ingefærkylling og wasabimayo

En lækker, lille snack at starte nytårsmiddagen med.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 6 Person(er)

1 tsk revet ingefær
1 finthakket hvidløg
1 tsk soja
1 kyllingebryst
olivenolie til stegning
¼ agurk
3 tsk mayonnaise
1-1½ tsk wasabi-pasta
3 skiver brød gerne med sej krumme
2-3 kviste friske koriander
nigellafrø og lidt tørret knust chili.

Sådan gør du:

Rør ingefær sammen med hvidløg og soja.

Brun kyllingekødet på begge sider på en pande med lidt olivenolie. Kom kødet i et lille ovnfast fad, og hæld ingefærblandingen over. Steg kyllingekødet ved 200 grader 12-14 minutter i ovnen, til det er gennemstegt.

Skær agurk i små stykker, og rør mayonnaisen sammen med wasabi. Skær brødet i 12 små stykker, og rist det på en pande med lidt olivenolie eller i ovnen, til det bliver sprødt. Skær kyllingekødet i små bidder.

Kom kylling, agurk, lidt wasabimayo og koriander på brødstykkerne, og drys med nigellafrø og lidt tørret knust chili. Sæt evt. en tandstik i hver kanapé. Anret kanapéerne på et fad, og servér.

PRØV OGSÅ: Nytårsbobler med granatæble og lime

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Nytårsmenu, Nytår, Nytårsforret, Ingefær og Kylling