
Karrygryde med kylling, savoykål og æble
En perfekt wok med kylling, æbler og savoykål.
Ingredienser
1 løg
1 fed hvidløg
2 spsk olie
500 g kyllingebryst
1 spsk karry
1 spsk hvedemel
1 dåse kikærter
1 dåse kokosmælk
1 tsk groft salt
½ savoykål
3 æbler
Tilbehør: basmati ris
Sådan laver du karrygryde
1. Skær løg i strimler og hak hvidløget fint. Skær kyllingen i grove tern. Varm en sauterpande op med 1 spsk olie og steg løgene til de bliver gyldne. Tilsæt hvidløg og steg videre i et minut. Tag løgene af panden og læg til side.
2. Kom resten af olien i panden og brun kyllingen grundigt. Drys karry over og steg det med i 30 sekunder, inden melet drysses over og vendes rundt i kyllingen. Kom kikærterne, kokosmælk, salt og de stegte løg i, sænk varmen. Lad retten simre under låg i 15 min.
3. Snit imens kålen i grove stykker og skær æblerne i både. Kom begge dele i retten og lad dem simre med i 5 minutter. Servér retten med basmati ris.
Tip
Retten smager også godt med en fast lys fisk, som f.eks. havtaske eller hellefisk.