Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Karrygryde med kylling
Foto: Line Thit Klein Karrygryde med kylling, savoykål og æble

Karrygryde med kylling

Karrygryde med kylling, savoykål og æble

En perfekt wok med kylling, æbler og savoykål.

clock 30 minutter
printer Print
plate 4

1 løg
1 fed hvidløg
2 spsk olie
500 g kyllingebryst
1 spsk karry
1 spsk hvedemel
1 dåse kikærter
1 dåse kokosmælk
1 tsk groft salt
½ savoykål
3 æbler
Tilbehør: basmati ris

Sådan laver du karrygryde

1. Skær løg i strimler og hak hvidløget fint. Skær kyllingen i grove tern. Varm en sauterpande op med 1 spsk olie og steg løgene til de bliver gyldne. Tilsæt hvidløg og steg videre i et minut. Tag løgene af panden og læg til side.

2. Kom resten af olien i panden og brun kyllingen grundigt. Drys karry over og steg det med i 30 sekunder, inden melet drysses over og vendes rundt i kyllingen. Kom kikærterne, kokosmælk, salt og de stegte løg i, sænk varmen. Lad retten simre under låg i 15 min.

3. Snit imens kålen i grove stykker og skær æblerne i både. Kom begge dele i retten og lad dem simre med i 5 minutter. Servér retten med basmati ris.

Tip

Retten smager også godt med en fast lys fisk, som f.eks. havtaske eller hellefisk.
Se, hvad vi ellers skriver om: Simremad, Wok, Risretter, Kylling, Asiatisk mad og Hovedret