Karrygryde med kylling
SPONSORERET indhold

Karrygryde med kylling, savoykål og æble

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En perfekt wok med kylling, æbler og savoykål.

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
12. jan. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 30 min

Ingredienser

1 løg
1 fed hvidløg
2 spsk olie
500 g kyllingebryst
1 spsk karry
1 spsk hvedemel
1 dåse kikærter
1 dåse kokosmælk
1 tsk groft salt
½ savoykål
3 æbler
Tilbehør: basmati ris

Sådan laver du karrygryde

1. Skær løg i strimler og hak hvidløget fint. Skær kyllingen i grove tern. Varm en sauterpande op med 1 spsk olie og steg løgene til de bliver gyldne. Tilsæt hvidløg og steg videre i et minut. Tag løgene af panden og læg til side.

2. Kom resten af olien i panden og brun kyllingen grundigt. Drys karry over og steg det med i 30 sekunder, inden melet drysses over og vendes rundt i kyllingen. Kom kikærterne, kokosmælk, salt og de stegte løg i, sænk varmen. Lad retten simre under låg i 15 min.

3. Snit imens kålen i grove stykker og skær æblerne i både. Kom begge dele i retten og lad dem simre med i 5 minutter. Servér retten med basmati ris.