Kartoffelsalat og agurk i sursød lage
SPONSORERET indhold

Kartoffelsalat og agurk i sursød lage

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nye kartofler er en vaskeægte sommer-specialitet. Spis nye kartofler som tilbehør til et stykke kød f.eks. i form af kartoffelsalat.

Af: Katrine Klinken Foto: Line Falck
28. jun. 2016 | Mad | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Kogetid: 5 min.
Hviletid: 1 time
750 g kolde, kogte kartofler
1 slank agurk
Sursød lage:
2½ dl eddike (evt. hvidvinseddike)
½ dl vand
2 spsk. groft salt
200 g sukker
5-10 dildskærme
1 bundt dild

  1. Kog eddike, vand, salt, sukker og skærmdild, til salt og sukker er opløst. Køl lagen af.
  2. Skær kartoflerne i terninger og agurken i skiver. Læg dem i lagen, og lad dem trække i mindst 1 time.
  3. Hæld lagen fra kartoffelsalaten, og tilsæt friskhakket dild lige før servering.