Ingredienser
125 g koldt smør
125 g mel
75 g sukker
50 g kokosmel
Creme:
3 store æg
240 g sukker
½ dl kokosmælk
1 ¼ dl friskpresset lime- eller citronsaft
skal fra 2 usprøjtede lime
1 spsk. mel
flormelis til servering
Sådan gør du
- Skær smørret i tern, og smuldr sammen med mel, sukker og kokosmel. Dejen skal blot hænge sammen - ikke æltes for længe.
- Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir til 3-4 mm tykkelse. Tryk dejen ud i en smurt, meldrysset form på ca. 25 x20 cm.
- Prik bunden med en gaffel, og forbag ved 190 grader i 12-15 minutter, til den er let gylden.
- Lad bunden køle af i mindst 10 minutter.
- Sæt temperaturen ned til 170 grader, og lav fyldet imens.
- Pisk alle ingredienserne til cremen sammen, og hæld over den afkølede bund.
- Bag tærten i ca. 25 minutter, til fyldet er fast, men stadig blævrer let, når du rykker i formen.
- Lad tærten køle i mindst to timer, inden du skærer den ud.
- Drys med flormelis, og server