Kokos passions ispinde
Foto: Chris Tonnesen Find opskriften på de lækre ispinde her.

Kokos passions ispinde

Friske ispinde med både bananer, havtornbær og passionsfrugter. De er nemme at lave, og så smager de fantastisk.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 6 ispinde

2 frosne bananer i skiver
50 g frosne havtornbær
kødet fra 3 passionsfrugter
1 dåse kokosmælk
1 knivspids vaniljepulver
1 spsk. vallepulver (kan udelades)
2 spsk. flormelis

Topping:

200 g hvide chokoladeknapper

Sådan gør du

  1. Blend alle ingredienserne til iscremen. Smag evt. til med lidt mere flormelis, hvis du synes der mangler sødme.
  2. Hæld cremen i forme, og lad dem fryse natten over.
  3. Smelt den hvide chokolade over vandbad, men tag den af varmen, når chokoladen er delvist smeltet, og lad den stå på køkkenbordet og smelte lidt videre. Den må ikke være varm , når du dypper isene.
  4. Dyp isene halvt i chokolade, og læg dem på et stykke bagepapir, inden de kommer tilbage i fryseren.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Ispinde og Tilbehør