Kokosmælksuppe med rød karry, kylling og ingefær
SPONSORERET indhold

Kokosmælksuppe med rød karry, kylling og ingefær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Ingen thai-menu uden en kokossuppe. Hvis du vil servere den som hovedret, kan du sætte lidt kogte jasminris på bordet også.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
12. feb. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 stang citrongræs
9 dl hønsebouillon
1 spsk frisk ingefær, fintsnittet
2-3 kyllingebrystfileter
3 friske limeblade (eller et par tørrede limeblade, som kommes hele i suppen)
250 g champignon
4 forårsløg
lidt frisk chili, fintsnittet
1 dåse kokosmælk
1½ tsk rød karry-pasta, evt lidt mere eller mindre efter smag
1-1½ spsk fiskesauce
lidt citron eller limesaft
Tilbehør: evt kogte jasminris.

Sådan gør du:

Snit citrongræs groft, kom det i en gryde sammen med hønsebouillon og ingefær, og giv det et opkog.

Skær kyllingekødet i strimler og kom det sammen med snittede limeblade og lidt chili i gryden. Lad det koge ved jævn varme i 5 minutter. Skær champignonerne i kvarte, og snit forårsløg i strimler.

Kom kokosmælk, rød karry, champignon og forårsløg i gryden, og lad det simre nogle minutter. Krydr suppen med fiskesauce og limesaft.

Anret den varme suppe i tallerkenerne.

Prøv også sprøde forårsruller med grønt

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/