-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Kold kartoffelsalat med tun og bagte tomater
Perfekt frokostret med sprøde sukkerærter ogsøde, bagte cherrytomater
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 1000 g nye danske kartofler
- 10 cherrytomater
- 30 g græskarkerner
- 125 sukkerærter
- 100 g agurk
- 4 dl cremefraiche
- 2 dl mayonnaise
- 2 dåser tun i olie
- 75 g rødløg
- 20 g ribs
- 2 spsk persille, hakket
- 2 spsk purløg, hakket
- salt og peber
Sådan gør du:
- Kog kartoflerne møre i letsaltet vand, pil kartoflerne og køl dem af.
- Bag cherrytomaterne i ovnen ved 180 grader i 20 minutter.
- Rist græskarkerner på en tør pande.
- Blancher sukkerærter i letsaltet vand i ca. 1 min.
- Skær de vandede kerner fra agurken, snit den i små stykker og kom salt på.
- Bland cremefraiche, mayonnaise og tun sammen, og smag til med salt og peber.
- Hak rødløg fint, og vend kartofler, rødløg, græskarkerner, sukkerærter og agurk i dressingen.
- Drys med bagte cherrytomater, ribs, persille og purløg – og server.