-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Koteletter i fad med ratatouille
Koteletter i fad kan laves på et utal af måder - her serverer vi de lækre koteletter i fad, krydret med karry, tilsat fløde og serveret med lækker hjemmelavet ratatouille.
Koteletter i fad med ratatouille
(4 pers.)
Tid: ca. 25 min. plus stegetid
4 svinekoteletter uden ben
4 tsk. karry
salt og peber
2 spsk. olivenolie
1 rødløg
1 fennikel
½ aubergine
½ squash
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. stødt fennikelfrø
1 tsk. stødt korianderfrø
1 fed hvidløg
2 dåser hakkede tomater
salt og peber
brød eller ris som tilbehør
1. Tænd ovnen på 200 grader. Krydr koteletterne med karry, salt og peber. Varm olien på en pande, og brun koteletterne godt på begge sider. Læg koteletterne i et fad.
2. Skær løgene i tynde ringe. Skær fennikel, aubergine og squash i mundrette stykker. Rist krydderierne på en tør pande, til de dufter.
3. Vend grønsager med krydderier, presset hvidløg og hakkede tomater. Fordel grønsagerne over koteletterne, og bag i ovnen i ca. 20 min. Smag retten til med salt og peber, og server med brød eller kogte ris.
► SE OGSÅ: Fiskedeller med chilimayo, lynstegt grønt og sesamkartofler
► SE OGSÅ: Edamame-salat med kammusliger
► SE OGSÅ: Stegte nudler