Gazpacho
Foto: Andreas Wiking Gazpacho

Gazpacho

Den klassiske spanske tomatsuppe, derfindes i et væld af variationer,er altid en sikker vinder

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 1 Person(er)

Gazpacho

 

1 bundt frisk basilikum
2 fed hvidløg
1 rød peber
1 agurk
1 løg
6 friske solmodnede
tomater, eller 1 glas
mosede tomater, eller
1 dåse flåede tomater
1 spsk olivenolie
½ spsk æbleeddike
1 tsk cayennepeber (måske lidt mere ...)
havsalt

Sådan gør du

Tag lidt basilikum fra til pynt. Put derefter alt undtagen cayennepeber og salt i en blender, og kør suppen, til den har en god konsistens.


Tilsæt derefter cayennepeber og salt efter smag, pynt med basilikum, og servér den kolde suppe.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Suppe, Louise Bruun, Gazpacho og Forret