Gazpacho
SPONSORERET indhold

Gazpacho

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den klassiske spanske tomatsuppe, derfindes i et væld af variationer,er altid en sikker vinder

Af: Louise Bruun Foto: Andreas Wiking
09. feb. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
1

Ingredienser

Gazpacho

 

1 bundt frisk basilikum
2 fed hvidløg
1 rød peber
1 agurk
1 løg
6 friske solmodnede
tomater, eller 1 glas
mosede tomater, eller
1 dåse flåede tomater
1 spsk olivenolie
½ spsk æbleeddike
1 tsk cayennepeber (måske lidt mere ...)
havsalt

Sådan gør du

Tag lidt basilikum fra til pynt. Put derefter alt undtagen cayennepeber og salt i en blender, og kør suppen, til den har en god konsistens.


Tilsæt derefter cayennepeber og salt efter smag, pynt med basilikum, og servér den kolde suppe.