Laks bagt med ingefær  og spidskålsalat
SPONSORERET indhold

Laks bagt med ingefær og spidskålsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Laks smager fantastisk når det bages i ovnen med ingefær og soya. Servér den bagte laks med en sprød spidskålssalat - sund og lækker aftensmad!

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Varnke Nørregaard
22. aug. 2020 | Opskrift | Fit living
2 personer | Total: 25 min

Ingredienser

  • 2 x 100 g laksefilet
  • 1 spsk. ingefær, grofthakket
  • 2 tsk. flydende honning
  • 1 spsk. lys miso
  • 1 spsk. sojasauce light
  • 1 spsk. citronsaft
  • 500 g rød spidskål, snittet
  • 1 håndfuld babykål, hvis muligt
  • 250 g grønne asparges, snittede
  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 dl dild, skåret
  • Evt. rød skovsyre
  • Citron eller lime
  • Salt
  • Peber

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    354 Kcal
  • Fedt:
    33 %
  • Protein:
    31 %
  • Kulhydrat:
    36 %

Sådan gør du:

  1. Læg laksen på en plade med bagepapir. Rør ingefær, honning, miso, soya og citronsaft sammen, smag til med lidt salt og peber, og pensl eller smør blandingen over fisken.
  2. Dæk laksen med bagepapir og bag den i ovnen ved 200° varmluft 10-12 minutter
  3. Bland alle ingredienser til salaten, smag til med salt og peber og servér den til laksen evt. med citron eller lime samt lidt rød skovsyre.

Anbefalet til dig