Lam
SPONSORERET indhold

Lam med citruscouscous

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nemt og godt måltid til dage, hvor det gerne må gå stærkt.

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
09. jan. 2015 | Opskrift | Fit living
4 | Total: 30 min

Ingredienser

8 enkelte lammekoteletter
salt, peber
friskskåret rosmarin
lidt frisk eller tørret chili
2 tsk olivenolie
2 halve hvidløg
Couscous med citrus & mynte:
2 dl fuldkornscouscous
2 dl kogende vand eller bouillon
1-2 fed knust hvidløg
reven skal og saft af 1 ubehandlet citron
reven skal af 1 ubehandlet lime
1 dl hakket mynte
20 g ristede pinjekerner

Sådan gør du:

  1. Begynd med couscoussen, så den kan trække, mens kødet steges. Kom couscousgrynene i en skål, hæld kogende vand over, dæk skålen og lad det hele trække, til grynene har opsuget væden.
  2. Rør couscoussen løs med en gaffel og smag den til med alle de øvrige ingredienser.
  3. Dup lammekoteletterne let med køkkenpapir. Gnid dem med salt, peber, rosmarin og chili.
  4. Varm olien i en stor pande og steg kød og hvidløg heri i ca. 2-3 minutter på hver side.
  5. Server de stegte koteletter og hvidløg med citruscouscous.


Energi pr. person: 360 kcal, fedt 30%, protein 26%, kulhydrat 44%