TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 31. MARTS FOR KUN 239 KR.

Landgangsbrød
Foto: Jes Buusmann

Landgangsbrød - opskrift fra Hendes Verden

Landgangsbrød

printer Print
plate 6 stk. til 12 personer

Landgangsbrød

 

10 g gær
3½ dl lunken vand
2 tsk. salt
1 spsk. olivenolie
120 g durumhvedemel
ca. 400 g hvedemel, gerne pizzamel


Pålæg:
Smør
Sprød grøn salat
24 skiver spegepølse
12 skiver rullepølse
12 skiver god ost
Karse
Sky
Radiser

  1. Landgangsbrød:
  2. Udrør gæren i vandet, og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen igennem, til den er meget smidig. stil dejen til hævning et køligt sted ca. 3 timer.
  3. Form 6 ovale brød ca. 3 cm tykke, 6 cm bredde og 15 cm lange. Lad dem efterhæve ca. 20 min. Bag brødene ved 225 gr. på midterste ovnribbe ca. 18-20 min.
  4. Pålæg:
  5. Skær brødene over, og smør dem. Læg salatblade på og herefter pålæg. start med spegepølse, rullepølse og til sidst ost.
  6. Pynt med karse på spegepølsen, sky på rullepølsen og karse og radiser på osten.
Se, hvad vi ellers skriver om: Brød og Bageopskrifter