Linsesalat med and, rødbede og citronmayo
SPONSORERET indhold

Linsesalat med and, rødbede og citronmayo

Du kan også bruge ris eller quinoa som base i salaten.

Foto: Columbus Leth
28. feb. 2015 | Opskrift | BoligLiv


Linsesalat med and, rødbede og citronmayo


Tid: ca. 40 min.
(4 pers.)

2 dl belugalinser
bouillon til kogning
1 fed hvidløg
2 æbler
2 stængler blegselleri
2 andebryststykker
salt og peber
1 spsk. olivenolie

Citronmayonnaise:
2 pasteuriserede æggeblommer
(1 bæger)
2 fed hvidløg
1 tsk. sennep
1 dl ekstra jomfruolivenolie
salt og peber
saft af ½ citron

Citronmarinerede rødbeder:
300 g rødbede
saft af 1 citron
2 spsk. olivenolie
salt og peber
1 bundt persille

1. Skyl, og kog linserne som angivet på emballagen i bouillon tilsat presset hvidløg. Afkøl linserne.

2. Skær æblerne i både og selleri i skiver. Vend æbler og selleri med linser.

TIP
Er du ikke til and, så server salaten med kylling i stedet.

► SE OGSÅ: Risotto med grønt citronsmør