Marcipanhjerter med hindbær
SPONSORERET indhold

Marcipanhjerter med hindbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
14. okt. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
45 min.
(ca. 12 stk.)
125 g ren rå marcipan
2 spsk hindbærmarmelade
150 g mørk chokolade (smeltet)
Drys: sølvstøv eller krymmel

  1. Ælt marcipanen med marmeladen, til den er ensartet.
  2. Del den i 24 stykker.
  3. Form hvert stykke mellem hænderne til en dråbe. Tryk to dråber sammen til et hjerte.
  4. Dryp i chokolade og tag det op med to gafler.
  5. Sæt hjerterne på bagepapir, drys med sølvstøv eller krymmel og lad chokoladen størkne ca. 1 time.