Marmelade med hyldebær og æble
SPONSORERET indhold

Marmelade med hyldebær og æble

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Pluk de smukke hyldebær og brug dem i en lækker marmelade. Denne marmelade er lavet med hyldebær og æble, og smager især godt sammen med brieost.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Tia Borgsmidt
09. sep. 2020 | Opskrift | Hendes Verden
2-4 glas

Ingredienser

  • 250 g syrlige æbler f.eks. Belle de Boskop
  • 250 g ribbede hyldebær
  • 500 g sukker
  • saften af ½ citron
  • 4-5 spsk. calvados eller cognac

Sådan gør du:

  1. Skær æblerne i kvarte, og fjern kernehuse og stilke. Skær æblerne i mindre stykker.
  2. Kog æbler, hyldebær, sukker og citronsaft langsomt op.
  3. Småkog det uden låg ca. 10 min. Evt. længere, hvis det virker tyndt. Rør calvados i.
  4. Kom marmeladen på rene og skoldede glas. Luk glassene til. Opbevar marmeladen i køleskab.

Anbefalet til dig