Matcha kokostoppe
SPONSORERET indhold

Matcha kokostoppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Vi elsker kokos i alle afskygninger - især når den kombineres med smuk grøn matcha i kokostoppe som her.

Af: Cecilie Svensson Foto: Chris Tonnesen
16. apr. 2019 | Mad | BoligLiv
ca. 14-16 toppe

Ingredienser

75 g smør
200 g kokosmel
150 g sukker
5 æggehvider
1 tsk. matcha pulver
PYNT:
50 g mandelflager
150 g hvid chokolade

Sådan gør du

  1. Hæld alle ingredienserne undtagen chokoladen og mandelflager i en tykbundet gryde, og varm blandingen op ved svag varme under omrøring til smørret er smeltet og dejen er blank.
  2. Lad dejen trække en time i køleskabet, det gør at kokosmakronerne bliver ekstra gode og saftige, fordi kokosmelet får tid til at suge væde.
  3. Form dejen til små toppe - det er nemmest med lidt vand på hænderne.
  4. Vend makronerne i mandelflager, og bag dem i ca. 10-15 minutter ved 200 grader, til de er gyldne og fine. Bagetiden afhænger af størrelsen.
  5. Smelt chokoladen, og dyp makronerne heri. Lad dem stivne med bunden opad.
  6. Opbevar køligt i en lufttæt beholder.

Anbefalet til dig