Ingredienser
75 g smør
200 g kokosmel
150 g sukker
5 æggehvider
1 tsk. matcha pulver
PYNT:
50 g mandelflager
150 g hvid chokolade
Sådan gør du
- Hæld alle ingredienserne undtagen chokoladen og mandelflager i en tykbundet gryde, og varm blandingen op ved svag varme under omrøring til smørret er smeltet og dejen er blank.
- Lad dejen trække en time i køleskabet, det gør at kokosmakronerne bliver ekstra gode og saftige, fordi kokosmelet får tid til at suge væde.
- Form dejen til små toppe - det er nemmest med lidt vand på hænderne.
- Vend makronerne i mandelflager, og bag dem i ca. 10-15 minutter ved 200 grader, til de er gyldne og fine. Bagetiden afhænger af størrelsen.
- Smelt chokoladen, og dyp makronerne heri. Lad dem stivne med bunden opad.
- Opbevar køligt i en lufttæt beholder.