Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Opskrift på melon-agurke gazpacho
Foto: Andreas Wiking Melon-agurke gazpacho

Opskrift på melon-agurke gazpacho

Melon-agurke gaspacho

plate 4
printer Print

400 g honningmelon
2 små agurker
2 fed hvidløg
1 håndfuld mynteblade
1 spsk hvidvinseddike
salt, peber
400 g kammuslinger
olivenolie til pensling
300 g groft brød.

Energi pr. person:
323 Kcal
Fedt:
18 %
Protein:
34 %
Kulhydrant:
48 %

Sådan gør du

Kom melon og agurk i en blender, gem 1/2 agurk til pynt. Tilsæt hvidløg, mynteblade og hvidvinseddike og blend til suppen er findelt. Smag til med salt og peber.

Sæt kammuslingerne på spyd, pensel med olivenolie, krydr med salt og peber og grill dem 2-3 min. på hver side. Servér kammuslingerne til den kolde suppe med ristet brød.

Se, hvad vi ellers skriver om: Gazpacho, Fisk, Spansk mad, Melon, Vegetarisk og Forret