Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på melon-agurke gazpacho
Foto: Andreas Wiking Melon-agurke gazpacho

Opskrift på melon-agurke gazpacho

Melon-agurke gaspacho

4
Print

400 g honningmelon
2 små agurker
2 fed hvidløg
1 håndfuld mynteblade
1 spsk hvidvinseddike
salt, peber
400 g kammuslinger
olivenolie til pensling
300 g groft brød.

Energi pr. person:
323 Kcal
Fedt:
18 %
Protein:
34 %
Kulhydrant:
48 %

Sådan gør du

Kom melon og agurk i en blender, gem 1/2 agurk til pynt. Tilsæt hvidløg, mynteblade og hvidvinseddike og blend til suppen er findelt. Smag til med salt og peber.

Sæt kammuslingerne på spyd, pensel med olivenolie, krydr med salt og peber og grill dem 2-3 min. på hver side. Servér kammuslingerne til den kolde suppe med ristet brød.

Se, hvad vi ellers skriver om: Gazpacho, Fisk, Spansk mad, Melon, Vegetarisk og Forret