Opskrift på melon-agurke gazpacho
SPONSORERET indhold

Melon-agurke gaspacho

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn og Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
09. okt. 2009 | Mad | ALT for damerne
4

Ingredienser

400 g honningmelon
2 små agurker
2 fed hvidløg
1 håndfuld mynteblade
1 spsk hvidvinseddike
salt, peber
400 g kammuslinger
olivenolie til pensling
300 g groft brød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    323 Kcal
  • Fedt:
    18 %
  • Protein:
    34 %
  • Kulhydrat:
    48 %

Sådan gør du

Kom melon og agurk i en blender, gem 1/2 agurk til pynt. Tilsæt hvidløg, mynteblade og hvidvinseddike og blend til suppen er findelt. Smag til med salt og peber.

Sæt kammuslingerne på spyd, pensel med olivenolie, krydr med salt og peber og grill dem 2-3 min. på hver side. Servér kammuslingerne til den kolde suppe med ristet brød.