
SPONSORERET indhold
Melon-agurke gaspacho
Af: Vibeke Lehn og Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Andreas Wiking
4
Ingredienser
400 g honningmelon
2 små agurker
2 fed hvidløg
1 håndfuld mynteblade
1 spsk hvidvinseddike
salt, peber
400 g kammuslinger
olivenolie til pensling
300 g groft brød.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:323 Kcal
-
Fedt:18 %
-
Protein:34 %
-
Kulhydrat:48 %
Sådan gør du
Kom melon og agurk i en blender, gem 1/2 agurk til pynt. Tilsæt hvidløg, mynteblade og hvidvinseddike og blend til suppen er findelt. Smag til med salt og peber.
Sæt kammuslingerne på spyd, pensel med olivenolie, krydr med salt og peber og grill dem 2-3 min. på hver side. Servér kammuslingerne til den kolde suppe med ristet brød.