![Mexicansk kyllingeburger](/media/397a9496b02b4846bd3a0581c5eee267/18160aa8a5294daeab8bd3f16e2bedab.jpg?width=400&quality=80)
SPONSORERET indhold
Mexicansk kyllingeburger
4 personer
Ingredienser
500 g hakket kylling
3 spsk. smuldret brødkrumme el. rasp
1-2 fed hvidløg
1 tsk. salt
peber
olie til stegning
4 fuldkornsburgerboller
salat
peberfrugt
Guacamole:
2 avokadoer
1-2 spsk. limesaft
1-2 tsk. hakket, syltet jalapenochili
1 forårsløg
1 fed hvidløg
½ tsk. salt
- Ælt kød, brødkrumme, hvidløg og salt sammen. Form 4 burgerbøffer, og krydr med salt og peber. Steg bøfferne i olie på en pande. Tjek, at de er gennemstegte.
- Kom avokadokød, limesaft, chili, snittet forårsløg, hvidløg og salt og i en blender, og miks det sammen.
- Lun bollerne. Flæk, og fyld bollerne med sprød salat, peberfrugt, bøf og guacamole.