Mexicansk kyllingeburger
SPONSORERET indhold

Mexicansk kyllingeburger

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
29. aug. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

500 g hakket kylling
3 spsk. smuldret brødkrumme el. rasp
1-2 fed hvidløg
1 tsk. salt
peber
olie til stegning
4 fuldkornsburgerboller
salat
peberfrugt
Guacamole:
2 avokadoer
1-2 spsk. limesaft
1-2 tsk. hakket, syltet jalapenochili
1 forårsløg
1 fed hvidløg
½ tsk. salt

  1. Ælt kød, brødkrumme, hvidløg og salt sammen. Form 4 burgerbøffer, og krydr med salt og peber. Steg bøfferne i olie på en pande. Tjek, at de er gennemstegte.
  2. Kom avokadokød, limesaft, chili, snittet forårsløg, hvidløg og salt og i en blender, og miks det sammen.
  3. Lun bollerne. Flæk, og fyld bollerne med sprød salat, peberfrugt, bøf og guacamole.