Sense opskrift morgenmad
SPONSORERET indhold

Sense-kost morgenmad: Pandekager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker og nem morgenmad, der kan indgå i din sense kostplan. Her får du en helt ny sense kost opskrift på lækre pandekager af Suzy Wengel, der står bag den populære kur, "Spis dig sund & slank med Sense"

Af: Suzy Wengel Foto: Inge Skovdal
15. jan. 2018 | Opskrift | ALT for damerne
Pandekager til 2 personer | Total: 15 min

Ingredienser

Dej:
1/2 tsk salt
2 dl mælk
20 g fuldkornsmel
60 g hvedemel

Fyld:
2 spsk koriander
2 spsk forårsløg
2 skiver ost min. 18 %, delt i halve
4 æg
1 spsk olie
4 skiver lufttørret skinke
1-2 spsk hoisinsauce, chilisauce eller relish
2 håndfulde blandet grøn salat

Sådan laver du morgenmadspandekager (Sense kost)

  1. Pisk mel og salt i mælken lidt ad gangen. Dejen skal være helt tynd, som en dej til dessertpandekager.
  2. Hak koriander groft, og skær forårsløg i tynde skiver. Halver osteskiverne, og pisk æggene let i en lille skål.
  3. Læg de øvrige ingredienser klar på bordet ved siden af panden. Varm olien på en stor sliplet- pande. Kom halvdelen af dejen på, og fordel den rundt på panden – som når du laver dessertpandekager. Lad dejen bage til overfladen har sat sig helt.

    PRØV OGSÅ: Stegte tigerrejer med glasnudler og enokisvampe

  4. Fordel æggemassen i et tyndt lag på hele pandekagen. Når ægget har sat sig, kan du eventuelt vende pandekagen et par gange, før du fylder den langs midten med to halve stykker ost, to stykker skinke og drysser pandekagen med en spiseskefuld koriander og forårsløg.
  5. Krydr langs midten med hoisinsauce eller chilisauce, og fold først den ene side af pandekagen hen over fyldet i midten og derefter den anden side. Så du laver en lang fyldt pandekage.
  6. Læg nu en håndfuld salat på den ene halvdel, og fold i modsatte retning omkring salaten, så den fyldte pandekage svøber salaten.

TIP Hvis du pakker morgenmadspandekagen i madpapir, kan du nyde den på farten. Den kan også pakkes i en madkasse. 

SENSE TALLERKENMODEL: DET BØR DER LIGGE PÅ DIN TALLERKEN
Én fyldt pandekage. Eventuelt med en kop iskaffe til.

FORDELING I SENSE-SPISEKASSEN:
HÅNDFULD 1 (+2): Forårsløg, grøn salat
HÅNDFULD 3: Æg, lufttørret skinke
HÅNDFULD 4: Fuldkornsmel, hvedemel
FEDT : Ost, olie
MÆLKEPRODUKT : Mælk
SMAGSGIVERE : Salt, koriander, hoisinsauce

Anbefalet til dig