Mormor-grønt med grillede pærer
Foto: Columbus Leth

Mormor-grønt med grillede pærer

Grillede pærer smager skønt i salaten.


MORMOR-GRØNT MED GRILLEDE PÆRER

(4 pers.)
Tid: 20 min.

1 lille spidskål
1 fennikel
2 pærer

Mormordressing:
1 dl piskefløde
saft af ½-1 citron
2 tsk. sukker
friskkværnet peber

1. Fjern stok og de yderste blade af kålen, og snit den fint. Snit fennikel fint. Brug evt. et mandolinjern.

2. Skær pærerne i skiver, og grill dem på begge sider.

3. Rør fløde med citron og sukker, og krydr med peber.

4. Anret spidskål med fennikel og pærer, og server med dressingen.


► SE OGSÅ: Old school T-bone steak med pisket smør

► SE OGSÅ: Grillet forårsgrønt med peber og parmesan

► SE OGSÅ: Grillstegte foreller med blomkål og kapers