-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Grillstegte foreller med blomkål og kapers
Lækker fisk på grillen.
GRILLSTEGTE FORELLER MED BLOMKÅL OG KAPERS
(4 pers.)
Tid: 20 min. plus tid til grill
2-4 foreller – afhængig af størrelsen
salt og peber
1 citron
2-4 kviste persille
½ blomkål
2 spsk. kapers
3 spsk. salte mandler
revet skal fra 1 ubehandlet citron
100 g smør
600-800 g nye kartofler
1. Rens fiskene, og krydr med salt og peber. Rids skindet. Fyld bugen med citronskiver og persille.
2. Pak fisken ind i folie, og grill i ca. 20 min. afhængig af fiskens størrelse. Vend den undervejs.
3. Del blomkål i små buketter. Damp dem ca. 1 min., og afdryp. Vend blomkål med kapers, hakkede mandler og citronskal.
4. Brun smørret.
5. Server fisken toppet med blomkålsblanding, og server med nye kogte kartofler og brunet smør.
TIP
I stedet for forel kan du bruge makrel eller dorade.
5 TIPS, NÅR DU GRILLER FISK:
• Fisk, der er faste i kødet (f.eks. havtaske, tun og laks), er velegnede til at grille på rist.
• De fleste fileter med skind kan grilles på en rist eller på en fiskevender.
• Pensl fiskens skindside eller den side, som vender mod risten, med olie – aldrig selve risten.
• Brug høj varme – både grill og grillrist skal være meget varm.
• Lad være med at flytte rundt med fisken, før den selv slipper risten. Hvis der er skind på, vil sukkerindholdet i skindet karamellisere pga. varmen og danne en skorpe.
Kilde: skagenfood.dk
► SE OGSÅ: Fiskedeller med chilimayo, lynstegt grønt og sesamkartofler
► SE OGSÅ: Fabelagtig fiskepie
► SE OGSÅ: Skindstegt kulmule og fennikelsalat