-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Nudelsuppe med oksekød, kål og krydderurter
Lækker nudelsuppe med oksekød, kål og masser af krydderier.
Nudelsuppe med oksekød, kål og krydderurter til 4 personer
Total:40 minutter
Ingredienser
- 400 g oksekød i strimler
- 2 spsk sesamolie (eller alm. olie)
- 1 spsk frisk ingefær, revet
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 2 spsk fiskesauce
- 2 spsk soja
- 1 liter bouillon
- en håndfuld spidskål + ekstra til servering
- 75 g risnudler
- 2 spsk mynte
- 2 spsk friske koriander
- 60 g bønnespirer
- 1 lime, saften heraf.
Sådan laver du nudelsuppe:
- Brun kød let af i sesamolie sammen med ingefær og hvidløg.
- Tilsæt fiskesauce, soja og bouillon. Lad suppe simre under låg i 30 min.
- Skær spidskålen i strimler.
- Kog nudler med i suppen de sidste 5 min.
- Servér den varme suppe og drys med ekstra spidskål, mynte, koriander, bønnespirer og limesaft efter behag.
- Prøv også rispapirruller med efterårsgrønt