
Nudelsuppe med oksekød, kål og krydderurter
Nudelsuppe med oksekød, kål og krydderurter
Lækker nudelsuppe med oksekød, kål og masser af krydderier.
clock
40 minutter
plate
Nudelsuppe med oksekød, kål og krydderurter til 4 personer
Af Frantz Lundby
Ingredienser
400 g oksekød i strimler
2 spsk sesamolie (eller alm. olie)
1 spsk frisk ingefær, revet
1 fed hvidløg, finthakket
2 spsk fiskesauce
2 spsk soja
1 liter bouillon
en håndfuld spidskål + ekstra til servering
75 g risnudler
2 spsk mynte
2 spsk friske koriander
60 g bønnespirer
1 lime, saften heraf.
Sådan laver du nudelsuppe:
Brun kød let af i sesamolie sammen med ingefær og hvidløg.
Tilsæt fiskesauce, soja og bouillon. Lad suppe simre under låg i 30 min.
Skær spidskålen i strimler.
Kog nudler med i suppen de sidste 5 min.
Servér den varme suppe og drys med ekstra spidskål, mynte, koriander, bønnespirer og limesaft efter behag.
Prøv også rispapirruller med efterårsgrønt
Få vores NYHEDSBREV: