
SPONSORERET indhold
Nudelsuppe med oksekød, kål og krydderurter
Lækker nudelsuppe med oksekød, kål og masser af krydderier.
Nudelsuppe med oksekød, kål og krydderurter til 4 personer |
Total: 40 min
Ingredienser
400 g oksekød i strimler
2 spsk sesamolie (eller alm. olie)
1 spsk frisk ingefær, revet
1 fed hvidløg, finthakket
2 spsk fiskesauce
2 spsk soja
1 liter bouillon
en håndfuld spidskål + ekstra til servering
75 g risnudler
2 spsk mynte
2 spsk friske koriander
60 g bønnespirer
1 lime, saften heraf.
Sådan laver du nudelsuppe:
Brun kød let af i sesamolie sammen med ingefær og hvidløg.
Tilsæt fiskesauce, soja og bouillon. Lad suppe simre under låg i 30 min.
Skær spidskålen i strimler.
Kog nudler med i suppen de sidste 5 min.
Servér den varme suppe og drys med ekstra spidskål, mynte, koriander, bønnespirer og limesaft efter behag.
Prøv også rispapirruller med efterårsgrønt