Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Nudelsuppe med oksekød, kål og krydderurter
Foto: Line Thit Klein Nudelsuppe med oksekød, kål og krydderurter

Nudelsuppe med oksekød, kål og krydderurter

Nudelsuppe med oksekød, kål og krydderurter

Lækker nudelsuppe med oksekød, kål og masser af krydderier.

40 minutter
Print
Nudelsuppe med oksekød, kål og krydderurter til 4 personer

400 g oksekød i strimler
2 spsk sesamolie (eller alm. olie)
1 spsk frisk ingefær, revet
1 fed hvidløg, finthakket
2 spsk fiskesauce
2 spsk soja
1 liter bouillon
en håndfuld spidskål + ekstra til servering
75 g risnudler
2 spsk mynte
2 spsk friske koriander
60 g bønnespirer
1 lime, saften heraf.

Sådan laver du nudelsuppe:

Brun kød let af i sesamolie sammen med ingefær og hvidløg.

Tilsæt fiskesauce, soja og bouillon. Lad suppe simre under låg i 30 min.

Skær spidskålen i strimler.

Kog nudler med i suppen de sidste 5 min.

Servér den varme suppe og drys med ekstra spidskål, mynte, koriander, bønnespirer og limesaft efter behag.

Prøv også rispapirruller med efterårsgrønt

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Suppe, Oksekød, Nudler, Kål, Krydderurter og Hovedret