Nudelsuppe med oksekød, kål og krydderurter
SPONSORERET indhold

Nudelsuppe med oksekød, kål og krydderurter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker nudelsuppe med oksekød, kål og masser af krydderier.

Af: Frantz Lundby Foto: Line Thit Klein
31. okt. 2016 | Mad | ALT for damerne
Nudelsuppe med oksekød, kål og krydderurter til 4 personer | Total: 40 min

Ingredienser

400 g oksekød i strimler
2 spsk sesamolie (eller alm. olie)
1 spsk frisk ingefær, revet
1 fed hvidløg, finthakket
2 spsk fiskesauce
2 spsk soja
1 liter bouillon
en håndfuld spidskål + ekstra til servering
75 g risnudler
2 spsk mynte
2 spsk friske koriander
60 g bønnespirer
1 lime, saften heraf.

Sådan laver du nudelsuppe:

Brun kød let af i sesamolie sammen med ingefær og hvidløg.

Tilsæt fiskesauce, soja og bouillon. Lad suppe simre under låg i 30 min.

Skær spidskålen i strimler.

Kog nudler med i suppen de sidste 5 min.

Servér den varme suppe og drys med ekstra spidskål, mynte, koriander, bønnespirer og limesaft efter behag.

Prøv også rispapirruller med efterårsgrønt