Okseculotte på rucola med citronsaft og kapers
SPONSORERET indhold

Okseculotte på rucola med citronsaft og kapers

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En dejlig nem måde at servere kødet på, som egner sig perfekt til sommerens fester.

Af: Cecilie Sofie Svensson Foto: Line Thit Klein
23. aug. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
10

Ingredienser

1 okseculotte på ca. 1,8-2,0 kg
salt og peber
1 bakke rucola, ca. 300 g
1 lille glas kapers nonpareille
1 citron, saften heraf
3-4 spsk god olivenolie

Sådan gør du

Grill kødet på en meget varm grill i 30- 40 min alt efter, hvor rød du ønsker den. Når kødet føles omtrent som den kødfulde del af indersiden af din hånd (lige under tommelfingeren), når du trykker på det, er culotten rosa. Drys med rigeligt salt, og lad kødet hvile i mindst et kvarter, før den skæres ud så tyndt som muligt og lægges på en bund af rucola. Dryp citronsaft og olivenolie over, og fordel kapers ovenpå. Drys med lidt havsalt og rigeligt friskkværnet peber. Vil du servere retten kold, så vent med at skære kødet ud indtil lige før servering.

SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Weekendmad: Grillet fiskespyd og pærekage

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter