Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på peberfrugter med bøffelmozzarella
Foto: Mikkel Adsbøl Peberfrugter med bøffelmozzarella, hybenpulver, græskarkerner og rucola

Opskrift på peberfrugter med bøffelmozzarella

Peberfrugter med bøffelmozzarella, hybenpulver, græskarkerner og rucola

4
Print

6 røde peber
1 pk mozzarella
1 pk rucola
1 håndfuld græskarkerner
2 spsk hybenpulver
½ citron, saften heraf
6 spsk olivenolie
havsalt

Sådan laver du peberfrugt

Bag de røde hele pebre i ovnen på 200 grader i ca. 25 min. Tag dem ud, flå skindet af dem, og skær dem i skiver. Skær mozzarellaen i skiver, og læg dem på en tallerken. Top med rucula, som og drys græskarkerner og hybenpulver over. Hæld dressingen af citronsaft, olie og havsalt over, inden du serverer den smukke og virkelig velsmagende salat.

Se, hvad vi ellers skriver om: Vegetarret, Dansk mad, Louise Bruun, Vegetarisk, Hovedret og Tilbehør