Pitabrød Margherita
Pizza på den nemme måde
4
Total:35 minutter
Ingredienser
- 600 g meget modne tomater
 - 2 fed hvidløg
 - 1 bundt oregano
 - 1 spsk hvidvinseddike
 - salt og peber
 - 8 pitabrød
 - 4 faste tomater i forskellige farver
 - 1 stor bøffelost-mozzarella (ca. 200 g).
 
Sådan laver du pitabrød margharita:
- Hak tomater, hvidløg og oregano groft, og kom det op i en gryde. Bring blandingen i kog og lad den boble i 15 min. så tomatsaucen bliver kogt godt sammen. Smag til med hvidvinseddike, salt og peber.
 - Fordel tomatsaucen på pitabrødene. Læg tomater og mozarella i skiver ovenpå.
 - Bag pitaerne i ovnen ved 245 grader ca. 12 min. til osten er smeltet og lige netop er begyndt at blive gylden.
 - Skær pita-pizzaerne i trekantede skiver og servér en grøn salat til.