Proteinbar
SPONSORERET indhold

Proteinbar med chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Smagen af chokolade og abrikos gør denne snack rigtigt appetitlig, og den sikrer dig en optimal balance mellem protein og kulhydrat, som er godt for dig lige efter træning.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
23. jul. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
10 styk

Ingredienser

80 g BageSød eller Perfect Fit
100 g sojaflager (købes i helsekost eller i specialvarebutikker)
100 g chokolade, mindst 70%
100 g tørrede abrikoser
20 g kakaopulver
50 g kakaoproteinpulver, f.eks. fra Frk. Skrump eller Sun Warrior.
100 g peanutbutter
3 æggehvider (ca. 150 g), pasteuriserede
æg

Sådan gør du

1/ Bland BageSød, sojaflager, hakket chokolade, hakkede abrikoser, kakaopulver og kakaoproteinpulver i en skål.

2/ Tilsæt peanutbutter og æggehvider, og rør det hele sammen til en ensartet masse.

3/ Fyld massen i en 1-liters brødform beklædt med bagepapir. Bag proteinbarerne i ovnen ved 160 grader varmluft i ca. 15 min.

4/ Lad massen køle af, og skær den i 10 stykker. Opbevares på køl.

[200 kcal og 13 g protein pr. styk]

SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Røde muffins med hvid flødeostecreme

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter