-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Rabarberis med crumble
Mange har rabarber i deres have, men ligesom det gælder for ribs, virker det, som om mange ikke rigtigt kan finde ud af, hvad de skal bruge rabarberne til. De er fine til en crumble, men rabarberis med crumble er endnu bedre.
6 dl is
Ingredienser
- Arbejdstid: 35 min.
- Koge-/bagetid: 10 min.
- Køle-/frysetid: 2-3 timer
- Crumble:
- ¾ dl hvedemel
- 2 spsk. sukker
- 25 g smør
- Rabarberis:
- 200 g rabarber
- 25 g smør
- ½ tsk. vaniljepulver
- ½ dl lyst muscovadosukker
- ½ dl almindeligt sukker
- et nip salt
- 2 dl piskefløde
- 1½ dl mælk
- Crumble:
- Varm ovnen op til 200 grader. Smuldr alle ingredienserne sammen til en løs dej, bred den ud på en bageplade med bagepapir, og bag den i ovnen i 8-10 min. Lad den køle af, kom den i en skål, og sæt den i køleskabet.
- Rabarberis:
- Skær rabarberne i stykker på 1-1½ cm. Bland rabarber, smør, vaniljepulver, muscovadosukker, almindeligt sukker og salt i en gryde, varm det op til kogepunktet, og lad det simre, til rabarberne er møre. Lad dem køle af, og blend dem til en puré. Gem eventuelt 3 spsk. af puréen til at lave striber i isen.
- Bland resten af puréen med fløde og mælk. Sæt isblandingen i køleskabet, til den er helt kold.
- Kør isblandingen i en ismaskine, til isen er færdig. Kom den færdige is, crumblen og eventuelt den puré, du gemte, lagvis i en afkølet beholder, og sæt den i fryseren.