Risotto med ærter og tagetes
SPONSORERET indhold

Risotto med ærter og tagetes

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
06. jul. 2015 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 35 min.
Ingredienser:
ca. ½ l bouillon
1 spsk. jomfruolivenolie
2 dl risottoris (f.eks. Arborio)
1 fed hvidløg
500 g friske ærter (i bælg)
8-10 gule og/eller orange tagetes
25 g parmesanost

  1. Giv bouillonen et opkog, og hold den varm.
  2. Sautér risene blanke i en gryde med olie, og tilsæt finthakket hvidløg. Tilsæt ½ dl bouillon, rør rundt, og skru ned for varmen. Lad risene simre møre i ca. 20 min., og tilsæt varm bouillon lidt ad gangen undervejs.
  3. Bælg ærterne, og pluk kronbladene af blomsterne.
  4. Vend ærter og kronblade i den færdige risotto, og tilsæt friskrevet parmesan. Smag til med salt og peber, og nyd risottoen som grøn ret eller som tilbehør til både fisk, fugl, kød og grøntsagsretter.