Risotto med ærter og tagetes

Foto: Thomas Hergaard

Risotto med ærter og tagetes - opskrift fra Hjemmet

Risotto med ærter og tagetes

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate (2 personer)
Ingredienser

Arbejdstid: 35 min.
Ingredienser:
ca. ½ l bouillon
1 spsk. jomfruolivenolie
2 dl risottoris (f.eks. Arborio)
1 fed hvidløg
500 g friske ærter (i bælg)
8-10 gule og/eller orange tagetes
25 g parmesanost

  1. Giv bouillonen et opkog, og hold den varm.
  2. Sautér risene blanke i en gryde med olie, og tilsæt finthakket hvidløg. Tilsæt ½ dl bouillon, rør rundt, og skru ned for varmen. Lad risene simre møre i ca. 20 min., og tilsæt varm bouillon lidt ad gangen undervejs.
  3. Bælg ærterne, og pluk kronbladene af blomsterne.
  4. Vend ærter og kronblade i den færdige risotto, og tilsæt friskrevet parmesan. Smag til med salt og peber, og nyd risottoen som grøn ret eller som tilbehør til både fisk, fugl, kød og grøntsagsretter. 
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Spiselige blomster og Hovedret