Rodfrugt-coleslaw
Foto: Anders Schønneman Rodfrugt-coleslaw

Rodfrugt-coleslaw

Rodfrugt-coleslaw

Der er smag og knas i denne slaw. Den er super god til alt fra hakkebøffer og andet stegt kød, men også til fisk og i en madpakke. Du kan bare bruge de rødder, du har! Vær ikke bange for peber-roden, den må gerne bide en anelse.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print

Tilbehør til 4 personer

Dressing:
5 spsk tyk yoghurt
1-2 spsk mayonnaise
1 spsk dijonsennep
1-2 spsk (eller efter smag) peberrod,
fintrevet
salt

Grønt:
½ knoldselleri
2 persillerødder
4 stilke bladselleri
3 røde æbler
1 håndfuld estragon
lidt hakkede pistacier

Sådan gør du

Dressing:
Rør yoghurt, mayonnaise og sennep sammen. Smag til med peberrod og salt.

Grønt:
Skræl knoldselleri og persillerødder. Skær dem i julienne sammen med æblerne.

Snit bladsellerien fint, og vend det hele med dressingen. Smag til igen. Anret salaten toppet med hakket estragon og pistacier.

 

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Coleslaw og Rodfrugter