Rodfrugt-coleslaw
SPONSORERET indhold

Rodfrugt-coleslaw

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Der er smag og knas i denne slaw. Den er super god til alt fra hakkebøffer og andet stegt kød, men også til fisk og i en madpakke. Du kan bare bruge de rødder, du har! Vær ikke bange for peber-roden, den må gerne bide en anelse.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønneman
18. sep. 2015 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Tilbehør til 4 personer

Dressing:
5 spsk tyk yoghurt
1-2 spsk mayonnaise
1 spsk dijonsennep
1-2 spsk (eller efter smag) peberrod,
fintrevet
salt

Grønt:
½ knoldselleri
2 persillerødder
4 stilke bladselleri
3 røde æbler
1 håndfuld estragon
lidt hakkede pistacier

Sådan gør du

Dressing:
Rør yoghurt, mayonnaise og sennep sammen. Smag til med peberrod og salt.

Grønt:
Skræl knoldselleri og persillerødder. Skær dem i julienne sammen med æblerne.

Snit bladsellerien fint, og vend det hele med dressingen. Smag til igen. Anret salaten toppet med hakket estragon og pistacier.