Rodfrugt-coleslaw
Der er smag og knas i denne slaw. Den er super god til alt fra hakkebøffer og andet stegt kød, men også til fisk og i en madpakke. Du kan bare bruge de rødder, du har! Vær ikke bange for peber-roden, den må gerne bide en anelse.
Ingredienser
Tilbehør til 4 personer
Dressing:
5 spsk tyk yoghurt
1-2 spsk mayonnaise
1 spsk dijonsennep
1-2 spsk (eller efter smag) peberrod,
fintrevet
salt
Grønt:
½ knoldselleri
2 persillerødder
4 stilke bladselleri
3 røde æbler
1 håndfuld estragon
lidt hakkede pistacier
Sådan gør du
Dressing:
Rør yoghurt, mayonnaise og sennep sammen. Smag til med peberrod og salt.
Grønt:
Skræl knoldselleri og persillerødder. Skær dem i julienne sammen med æblerne.
Snit bladsellerien fint, og vend det hele med dressingen. Smag til igen. Anret salaten toppet med hakket estragon og pistacier.