
Lækre jordbær-rabarber-ispinde
Hjemmelavede ispinde smager så meget bedre end dem, du kan købe. Her får du den friske smag fra rabarber og jordbær og ingen mærkelige tilsætningsstoffer.
8-10 stk
30 minutter + frysetid
Skær rabarber i tykke skiver, og kom dem i en gryde sammen med jordbær. Store jordbær kan evt halveres.
Kom sukker i, og kog det sammen i 12-15 minutter, til rabarberne er helt møre.
Brug en stavblender til at blende det helt fint, og lad det køle ned.
Bland piskefløde med flormelis og vaniljesukker. Pisk det til en let flødeskum.
Vend forsigtig flødeskummet sammen med rabarberpuréen. Det gør ikke noget, at det ikke er helt blandet – det ser flot ud med meleringer.
Kom blandingen i isforme, og stik pinde i. Fryses i mindst 4 timer.
Tip: Dyp eventuelt toppen på den frosne is i smeltet mørk chokolade.