-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
Lækre jordbær-rabarber-ispinde
Hjemmelavede ispinde smager så meget bedre end dem, du kan købe. Her får du den friske smag fra rabarber og jordbær og ingen mærkelige tilsætningsstoffer.
8-10 stk
30 minutter + frysetid
Skær rabarber i tykke skiver, og kom dem i en gryde sammen med jordbær. Store jordbær kan evt halveres.
Kom sukker i, og kog det sammen i 12-15 minutter, til rabarberne er helt møre.
Brug en stavblender til at blende det helt fint, og lad det køle ned.
Bland piskefløde med flormelis og vaniljesukker. Pisk det til en let flødeskum.
Vend forsigtig flødeskummet sammen med rabarberpuréen. Det gør ikke noget, at det ikke er helt blandet – det ser flot ud med meleringer.
Kom blandingen i isforme, og stik pinde i. Fryses i mindst 4 timer.
Tip: Dyp eventuelt toppen på den frosne is i smeltet mørk chokolade.