Røræg med pancetta og purløg
SPONSORERET indhold

Røræg med pancetta og purløg

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Pancetta er et dejligt alternativ, hvis du ønsker et (lidt mere) fedtfattigt og knap så salt alternativ til den traditionelle bacon.

Af: Cecilie Sofie Svensson Foto: Line Thit Klein
07. mar. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

200 g pancetta i tynde skiver
6 æg i str. L/XL
6 spsk sødmælk
1 spsk smør
1 bundt purløg, finthakket
havsalt og friskkværnet peber

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 200˚, og læg pancettaskiverne på et stykke bagepapir på en bageplade. Rist panchettaen ca 5 min., til skiverne er gyldne og sprøde – tiden kan variere lidt alt efter tykkelsen.

Pisk æggene med mælken, og vend purløget i. Smelt smørret på en slip-let-pande, og steg rørægget i 2-3 min. under omrøring, til det gennemstegt men stadig blødt og cremet. Servér med den sprøde pancetta og ekstra purløg til.

Prøv også luksusmorgenboller

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/