-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Røræg med pancetta og purløg
Pancetta er et dejligt alternativ, hvis du ønsker et (lidt mere) fedtfattigt og knap så salt alternativ til den traditionelle bacon.
Ingredienser
- 200 g pancetta i tynde skiver
- 6 æg i str. L/XL
- 6 spsk sødmælk
- 1 spsk smør
- 1 bundt purløg, finthakket
- havsalt og friskkværnet peber
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 200˚, og læg pancettaskiverne på et stykke bagepapir på en bageplade. Rist panchettaen ca 5 min., til skiverne er gyldne og sprøde – tiden kan variere lidt alt efter tykkelsen.
- Pisk æggene med mælken, og vend purløget i. Smelt smørret på en slip-let-pande, og steg rørægget i 2-3 min. under omrøring, til det gennemstegt men stadig blødt og cremet. Servér med den sprøde pancetta og ekstra purløg til.
- Prøv også luksusmorgenboller
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/